NL EN

INRICHTING STUDIO HOTEL COCO

Een beperkte oppervlakte hoeft geen invloed te hebben op de kwaliteit van het wonen. Dit dakappartement in Brussel bewijst dat. Met zijn 42m² bewoonbare oppervlakte en 60m² terras biedt het een antwoord op alle vragen.
Kleiner wonen op zijn best.


Een functionele keuken verbindt de woon- met de nachtzone. De woonruimte wordt bepaald door het maatwerk voor het dubbele bed dat ook als zetelcombinatie dienst doet. De kleine inham naast de bestaande openhaard, dient als zitbank van de tafel; deze compacte opstelling laat toe dat er nog voldoende ruimte overblijft voor los meubilair.
De nachtzone is een combinatie van bed-douche-toilet dat als één volume wordt uitgevoerd. De wastafel maakt gebruik van de schuivende kast/deur om ofwel een spiegel, ofwel de kast te gebruiken. Dit slimme meubel combineert aldus verschillende functies: deur voor toilet, opbergruimte voor handdoeken en toiletkast voor spulletjes.

Het appartement wordt geflankeerd door twee grote terrassen met zicht op de groene omgeving van Brussel. Vanop de achtste verdieping is het fijn vertoeven op beide terrassen. Daarom hebben we buiten een bad/jacuzzi voorzien en wordt het terras verder gebruikt als outdoor fittnessruimte.