NL EN

VERBOUWING WONING MET BEDRIJFSRUIMTE

Een vervallen rijwoning in Borgerhout werd grondig verbouwd tot een woning met een magazijn of werkplaats. De structuur werd uitgevoerd in zichtbeton, de wanden gekeleid. Op een eenvoudige manier zijn de ruimten ingedeeld rond een centrale trap.
De opdrachtgever, een jonge, ondernemende aannemer, deed zo goed als alles zelf. voor de afwerking laat hij zich bijstaan door specialisten.

Het resultaat is een praktische woning, ruim en licht die nu stelselmatig wordt afgewerkt met fijne detaillering gecombineerd met DIY-oplossingen. Het gebouw zorgt voor een upgrade in de straat en werkt als positieve stimulans in de buurt.


Het resultaat is een praktische woning, ruim en licht die nu stelselmatig wordt afgewerkt met fijne detaillering gecombineerd met DIY-oplossingen. Het gebouw zorgt voor een upgrade in de straat en werkt als positieve stimulans in de buurt.