UPDATE FILTER NL
SELECT ALL EN
CLEAR ALL
VAN GARAGE NAAR FRITUUR
[ANTWERPEN]
2010
INTERIEUR & DESIGN, RENOVATIE, PUBLIEK
De plek waar zich nu de frituur bevindt, was vroeger een garage: een ruimte met ruwe wanden en plafond van plankjesbeton. We besloten de ruimte leeg en ruw te laten en alles in te zetten op een centraal element: de toonbankbar, het hart van de frituur. Dit volume werd uitgevoerd in carraramarmer en roestvrij staal om het contrast met de ruimte nog te vergroten. De gevel is volledig opengemaakt en voorzien van een glazen pui, die bij mooi weer ook helemaal opn kan waardoor je letterlijk op straat zit. de ramen zitten iets dieper zodat er ook een tafeltje buiten kan staan. De sobere huisstijl is doorgetrokken in het menu en de gevel: van buitenaf zie je niet meteen dat je met een frituur te maken hebt, maar Laura bakt er de lekkerste frietjes